Exhausted

 zc0d.jpg

Igår innan jag tog mitt andra träningspass så tog jag mig en powernap, sjukt vad trött jag var och blev ju änu tröttare efter träningen igen. Träffade dock Robert och Alfred på gymmet så det var ju lite mer uppfriskande. Kom hem och åt och somnade ganska snabbt därefter åt, men vaknade några gånger av att Johan var väldigt högljud när han satt och spela.. 

Imorse kollade jag det nya avsnittet av Walking Dead, så bra! Åt frukost, körde Johan till Tingerberget där han skulle spela innebandy med sina kompisar, så jag åkte hem. Ligger och kollar Grey's nu och tar det väldigt lugnt, känner mig inte så bra. 


Armar

4tew.jpg
Blev verkligen inget pluggande igår. Efter träningen kom min bror och hämta mig och så åkte jag hem. De käkade mat och pappa hade istället gjort ordning en god fruktsallad till mig, mumma! Packade lite grejer och åkte sedan tillbaka till Johan igen för jag glömde min laddare och hade endast 7 %.. 

Började kolla på Fest hos Bagge Wahlgren men somnade mitt i, så ska fortsätta kolla nu hade jag tänkt, verkade jätte roligt, älskar ju Laila!

Imorse gick jag upp och käkade frukost och sen drog jag till gymmet och körde ett hårt armpass, är helt slut i armarna!